Jij bent de Recruitment Manager die wij zoeken

Waarom Recruitment Manager zijn bij Octas?

Bij Octas hebben we korte lijnen en als eindverantwoordelijke voor recruitment jij zit dan ook direct bij de directie aan tafel. Samen met je team behaal je de teamdoelstellingen en jij helpt iedereen haar of zijn individuele doelen te bereiken. Met aandacht voor mens en resultaat weet jij het recruitmentteam nog sterker te maken.

Jouw team van recruiters zijn dagelijks aan het werk om naast het werven van kandidaten die passen bij Octas, ook de match te maken met een van onze opdrachtgevers. Binnen de financiële sector werken we samen met verschillende grootbanken en verzekeraars. We bewerken de markt vanuit vier business lines, namelijk: Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren en Compliance & Risk. Binnen de business lines werven we onder andere: adviseurs dagelijkse bankzaken, hypotheekadviseurs, financieringsspecialisten en compliance medewerkers.

Bij Octas houden we van lef, korte lijnen, ontwikkeling, goede borrelavonden en competities tafeltennis. Blink jij ergens anders in uit? Helemaal goed, wij houden wel van een nieuwe uitdaging!

Wij zijn op zoek naar een Recruitment Manager, voor ons HQ. Wil jij bij een leuk en ondernemend bedrijf werken en durf je onze directie uit te dagen tot een potje tafeltennis? Bekijk onze vacature hieronder!

Werken bij Octas