Werken bij een bank in Utrecht?

Waarom kies je voor een carrière bij een bank in Utrecht?

Het is het hart van Nederland, Utrecht. Als jij vol energie een van de grote kantoorpanden binnen stapt om aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers, wacht de volgende uitdaging op jou!

Want uitdaging krijg je bij de bank. De complexiteit van de bankensector geeft de nodige intellectuele uitdagingen. Je leert in korte tijd heel veel. Ligt de sleur op de loer? Dat gaan we voorkomen. Voordat je uitgeleerd bent gaan we al kijken of je kunt doorstromen, binnen of buiten je vakgebied.

Daarnaast geeft werken voor een bank een fijne beloning. De salarissen in deze sector liggen ruim boven het marktgemiddelde.

Veel belangrijker vinden wij je echt blij wordt van werken. Leuke collega’s, een fijn team, elkaar versterken, daar ontstaat een synergie die we ook wel werkgeluk noemen. Binnen de bankensector is veel diversiteit aan collega’s. Daarnaast streven banken naar een gelijke man-vrouwverhouding én werken er vaak binnen het team ook internationale collega’s.

Vacatures

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, jouw Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Wat doet Octas?

Octas detacheert deskundige banking professionals bij toonaangevende banken of verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Met 15 jaar ervaring begrijpen wij de financiële sector. Hebben we kennis van de actualiteiten en leveren we altijd kundige kandidaten. Wij zijn Octas.