Vacatures hypotheken bij Octas

Alles over vacatures binnen hypotheken

Wat is het verschil tussen hypotheekacceptant en -adviseur?
Wat is mijn salaris?
Wat voor opleiding heb ik nodig?

Wat doet een hypotheekacceptant?
Een hypotheekacceptant beoordeelt hypotheekaanvragen. Aan de hand van een checklist die is gebaseerd op wet- en regelgeving en intern beleid bepaalt de acceptant of er een hypotheek verstrekt mag worden. Het vermijden van het risico dat een klant zijn/haar hypotheek niet meer kan betalen is hierbij de leidraad.

Wat doet een hypotheekadviseur?
Een hypotheekadviseur geeft financieel advies over hypotheken en helpt je om een hypotheek te vinden die bij jou past. Hoeveel kan en wil je maximaal lenen, wat worden dan je maandlasten, ga je voor een bestaande woning of een nieuwbouwwoning? Dit zijn vragen die een hypotheekadviseur onder ander behandelt.

Junior (1-3 jaar werkervaring): € 2.250 – € 2.500
Medior (2-4 jaar werkervaring): € 2.800 – € 3.500
Senior (5+ jaar werkervaring): € 3.500 – € 4.000

Een achtergrond in (commerciële) economie, rechten, hospitality of zelfs psychologie. Naast een hbo opleiding is het misschien nog wel belangrijker dat je in het bezit bent van een actuele Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen. Vaak wordt ook een Wft Balanslezen gevraagd. Naast de mogelijkheid tot het behalen van jouw Wft’s via onze Octas Academy, stel je ook een persoonlijk ontwikkelplan op samen met jouw persoonlijke businessmanager.

Octas professionals beoordelen ons met een 9!

In hun beoordeling geven ze aan dat we persoonlijk en professioneel zijn. Hoe we dat doen? Door de verbinding met je op te zoeken, ervoor te zorgen dat onze relatie goed is en er balans is tussen werk en privé. De ontwikkeling die jij als professional doormaakt op de opdracht is vanuit die opdrachtgever tijdelijk, met ons kun je praten over waar je heen wilt op de langere termijn en wat daarvoor nodig is. We hebben alle focus om voor je naar de ‘bigger picture’ te kijken.

mto score octas over 2022

Wat doet Octas?

Octas detacheert deskundige banking professionals bij toonaangevende banken of verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij hebben kennis van de actualiteiten en een breed netwerk. Bovenal leveren wij altijd kundige kandidaten. Wij zijn Octas.