Bekijk direct de mogelijkheden ICS

Alle ICS Vacatures

Werken bij de creditcard specialist van Nederland? International Card Services (ICS) is marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland en tevens een van onze opdrachtgevers. ICS is een Nederlandse financiële dienstverlener die continu in beweging is. Octas is jouw sterke connectie in de financiële sector en verbindt jou graag aan ICS. Interessante functies zijn mogelijk. Wij plaatsen regelmatig KYC Analisten, CDD Analisten of AML analisten op een mooie opdracht bij ICS. Starter of juist ervaren? We zorgen er altijd voor dat jij op een opdracht zit waar jij jouw expertise in kunt zetten of kunt gaan ontwikkelen. Waarom detachering? Je hebt de zekerheid van een dienstverband bij ons, maar werkt op mooie projecten bij onze opdrachtgevers. Onder onze opdrachtgevers vind je o.a. Rabobank, ING, ABN AMRO, Triodos, DEGIRO, Handelsbanken en RVO.

Klanttevredenheidsonderzoek 2021: Octas krijgt een 9!

Waarom detachering bij een bank?

  1. Het geeft een boost aan je carrière door ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers;
  2. Detachering geeft jou zekerheid van een dienstverband en de sterke connectie van Octas, maar wel de mogelijkheid snel bij veel verschillende opdrachtgevers te werken;
  3. Doordat je vaak van opdracht wisselt, kun je sneller stappen maken;
  4. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij een futureproof professional bent met onze eigen Octas Academy.

Wat is detachering bij de ICS?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij de ICS is Octas jouw werkgever en ben jij onze sterke connectie. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Denk aan: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.