Actuele ICS Vacatures

Werken bij de creditcard specialist van Nederland? International Card Services (ICS) is marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland en ook een van onze opdrachtgevers. ICS is een Nederlandse financiële dienstverlener die continu in beweging is. Octas is jouw sterke connectie in de financiële sector en verbindt jou graag aan ICS.

Wij plaatsen regelmatig KYC Analisten, CDD Analisten of AML analisten op een mooie opdracht bij ICS. Starter of juist ervaren? We zorgen er altijd voor dat jij op een opdracht zit waar jij jouw expertise in kunt zetten of kunt gaan ontwikkelen. Waarom detachering? Je hebt de zekerheid van een dienstverband bij ons, maar werkt op mooie projecten bij onze opdrachtgevers. Onder onze opdrachtgevers vind je o.a. Rabobank, ING, RVO, ABN AMRO, Triodos, DeGiro en Handelsbanken.

Klanttevredenheidsonderzoek 2021: Octas krijgt een 9!

Waarom wij een 9 krijgen? Simpel. We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door samen een duurzame relatie op te bouwen, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle vacatures bij ICS, of probeer ons open sollicatieformulier.

mto score octas 9.0

Waarom detachering bij een bank?

  1. Het geeft een boost aan je carrière door ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers;
  2. Detachering geeft jou zekerheid van een dienstverband en de sterke connectie van Octas, maar wel de mogelijkheid snel bij veel verschillende opdrachtgevers te werken;
  3. Doordat je vaak van opdracht wisselt, kun je sneller stappen maken;
  4. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij een futureproof professional bent met onze eigen Octas Academy en persoonlijke businessmanager