Vacatures Rabobank via Octas

Ontdek nu alle vacatures bij de Rabobank

Aan de slag bij de Rabobank via Octas? Wij zijn jouw sterke connectie in de financiële sector. Onze businessmanager helpt jou en denkt met je mee in detachering bij de Rabobank. Er zijn verschillende opties, denk aan CDD Analist, Hypotheekacceptant of toch iets meer richting Anti Money Laundering. En sterker nog, dit kan gewoon bij Octas! Op verschillende niveaus biedt Octas opdrachten aan bij opdrachtgevers in de financiële dienstverlening. Onder onze opdrachtgevers vind je o.a. ING, RVO, ABN AMRO, Triodos, ICS, Nationale Nederlanden, DeGiro en Handelsbanken.

Wat is detachering bij de Rabobank?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij de Rabobank is Octas jouw werkgever en ben jij onze sterke connectie. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Denk aan: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Ervaringen van collega's

LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
Compliance & Risk professional Manuel