WAT IS DETACHERING?

DETACHEREN VS. UITZENDEN.

“Dat is hetzelfde als uitzenden toch?” – Een volmondige ‘nee’ is daarop ons antwoord. De overeenkomst tussen beide is dat je bij detacheren en uitzenden als tijdelijke kracht wordt ingehuurd en daardoor de kans krijgt om bij verschillende organisaties werkervaring op te doen. De verschillen zitten in de arbeidsrelatie, het specialisme en de duur. 

MEER OP DE VOLGENDE PAGINA

1. ARBEIDS- RELATIE

Detacheren biedt primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan (relatief meer) vakantiedagen, overwerktoeslagen en doorbetaling bij ziekte. Daarnaast heb  je in de detachering meer baan zekerheid door langere contracten.

2. SPECIALISME

binnen de financiele sector detacheert Octas professionals, variërend in de functies van bankhalmedewerker tot hypotheekadviseur en van financieringspecialist tot CDD analist. Wat onze professionals bindt, is dat zij allemaal specialisten in het vak zijn. Dit is in het geval van uitzenden niet altijd zo.

ERVARINGEN VAN COLLEGA'S

“Naast het werk bij mijn opdrachtgever ben ik onderdeel van Octas. Ook dat geeft verbondenheid. Bovendien bieden zij mij een dynamiek die uniek is. Ik krijg de kans stappen te maken in mijn ontwikkeling binnen de bank, maar kan wanneer noodzakelijk ook zo in andere uitdagingen stappen. Die dualiteit past goed bij mij; vrijheid in gebondenheid!”

- MARK, COMPLIANCE OFFICER BIJ OCTAS

“Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!”

- MANUEL, KYC ANALIST BIJ OCTAS

DIRECT AAN DE SLAG IN DE DETACHERING? KLIK OP HET PLUSJE.

MEER WILLEN WETEN?

EFFECTIEF THUISWERKEN, HOE DOE JE DAT?

Thuiswerken is een blijvertje. Maar hoe werk je effectief thuis?

DAG IN HET LEVEN VAN

Een CDD analist van Octas vertelt hoe zijn dag eruit ziet

WAT DOET EEN BUSINESSMANAGER BIJ OCTAS?

Wat doet Hannie Heuker precies als Businessmanager?