Werken als medewerker Bijzonder Beheer in Eindhoven.

Het eerste aanspreekpunt van de klanten– dat ben jij. Als medewerker Bijzonder Beheer ben jij namelijk degene die met jouw expertise de klant van A-Z weet te adviseren op het gebied van kredietbeheer.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als medewerker Bijzonder Beheer help jij startende ondernemers met vragen omtrent kredietbeheer. Je signaleert en beheert betaalrekeningen die niet voldoen aan de productvoorwaarden van de bank. Daarnaast signaleer je problemen en deze bespreek je vanzelfsprekend met de klant om de oorzaak te achterhalen. Het doel is samen te komen tot een passende oplossing. Zo kun je bijvoorbeeld in overleg een aangepaste of nieuwe betaalregeling maken. Daarnaast initieer je vervolgstappen en leg je alles administratief goed vast. Dit doe je allemaal in het team van ongeveer 20 mensen, samen zorgen jullie er voor dat de klant blij is.

Dit bieden wij

• Een brutosalaris tussen de € 2000 en € 2500 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events.
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Een afgeronde HBO-opleiding;
• Een diploma WFT basis en WFT consumptief is een pré;
• Werkervaring in een dienstverlenende (bij)baan;
• Beschikbaar van maandag tot donderdag van 08:30-19:00 en vrijdag van 08:30-17:00;
• Je bent communicatief, klantgericht en behulpzaam.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 15 juli 2019 jouw sollicitatie naar Kirsten via k.diks@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Neem ook voor vragen gerust contact met mij op: 06 36334109.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen