Werken in de financiële sector

Waarom zou ik werken in de financiële sector?

Nieuwsgierig of werken in de financiële sector iets voor jou is? Het is niet het eerste waar je aan denkt als je ‘later groot bent’, maar werken in de financiële sector is booming! En…. het brengt behoorlijk wat leuke voordelen met zich mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van; bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, goede ontwikkeling, carrièremogelijkheden en veel meer!

Daarnaast heeft werken bij Octas ook veel voordelen, denk hierbij aan baanzekerheid, veel afwisseling en persoonlijke begeleiding door een businessmanager.

4 redenen waarom werken in de detachering een goede idee is!

  1. Veel diversiteit in opdrachtgevers en opdrachten
  2. Coaching door je eigen businessmanager
  3. Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
  4. Veel leren met de Octas Academy
Vacatures

Wij zijn Octas. Sterk in financiële detachering.

Wij detacheren jou als deskundige professional bij banken of verzekeringsmaatschappijen. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn specialisten die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die expert zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij zijn Octas.