Werken in de financiële sector

Nieuwsgierig of werken in de financiële sector iets voor jou is? Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je ‘later groot bent’, maar werken in de financiële sector is booming! En…. het brengt behoorlijk wat leuke voordelen met zich mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van; bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, goede ontwikkeling, carrièremogelijkheden en veel meer!

Daarnaast heeft werken bij Octas ook veel voordelen, denk hierbij aan baanzekerheid, veel afwisseling en persoonlijke begeleiding door middel van een businessmanager.

Vacatures

Wat doet Octas?!

Wij detacheren jou als deskundige professional bij banken of verzekeringsmaatschappijen. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren én Compliance & Risk zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn specialisten die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die expert zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij zijn Octas.

4 redenen in de financiële sector moet werken

  1. Carrièremogelijkheden
  2. Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden
  3. Ontwikkeling voor jou en de bank
  4. Continu uitdaging