Werken voor een bank

Werken in de bancaire sector is misschien niet het eerste waar je aan dacht toen je net afgestudeerd was, maar werken in de financiële sector is helemaal hot! En… brengt behoorlijk wat leuke voordelen met zich mee. Zoals: Veel carrièremogelijkheden, bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling en continue uitdaging!

Daarnaast heeft werken voor een detacheerder ook veel voordelen, denk hierbij aan baanzekerheid, veel afwisseling en persoonlijke begeleiding door middel van een businessmanager.

Vacatures

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

4 redenen waarom jij bij een bank moet werken (via Octas)

  1. Carrièremogelijkheden
  2. Continu uitdaging
  3. Ontwikkeling voor jou!
  4. Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden
  5. 2x zoveel fun! Denk aan kerstborrels bij de bank en bij Octas!