Young Professional Hypotheken

Een eigen huis, een plek onder de zon... een huis kopen is voor de meesten een grote (financiele) stap. En daar komt veel bij kijken. Als Young Professional Hypotheken houdt jij je bezig met hetgeen wat beslissend is voor het kopen van een huis, namelijk de acceptatie van een hypotheek aanvraag!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Young Professional Hypotheken houd jij je bezig met het beoordelen, analyseren en controleren van de hypotheekaanvragen van particuliere klanten van de bank. Ook beoordeel jij de mogelijke risico's en kredietwaardigheid van diegene die de hypotheek aanvraagt. Daarnaast schakel je met de hypotheekadviseurs van de bank, tussenpersonen, de makelaars en de notarissen. En een keer bijspringen bij een ander team? Kom maar op! Jij biedt een luisterend oor, komt met bruikbare ideeën en oplossingen en werkt klantgericht. Kun je daarnaast kritisch naar jezelf kijken maar ook feedback geven? Het maakt daarin helemaal niet uit dat je pas net komt kijken in de financiële dienstverlening. Bij de opdrachtgever werken ongeveer 450 mensen op de hypotheekafdeling, maar ze groeien. En door te komen werken bij Octas kan jij daar deel van uitmaken. Er zijn verschillende disciplines op deze hypotheekafdeling dus je bent niet snel uitgeleerd.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.200 en € 2.500 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.
  • Volop doorgroeimogelijkheden - wat dacht jij van het worden van hypotheekadviseur?

Dit ben jij

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding ( het liefst met een economische achtergrond)
  • Noot uitgeleerd - jij wilt groeien en daarbij hoort het behalen van een Wft basis & hypothecair krediet
  • Een kleine energiebom - jij raakt enthousiast van het schakelen met verschillende partijen
  • Efficient - secuur te werk gaan is bij een hypotheek aanvraag van belang

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Heb jij naar aanleiding van deze vacature nog prangende vragen? Neem dan contact op met Joram Bartman op 020 758 1622!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen